ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 8 500 Kč
skladem
Naše cena 5 750 Kč
skladem
Naše cena 9 990 Kč
skladem

KONTAKTY

Jaroslav Drahokoupil DODEX
Poděbradská 2216
Nymburk 28802
tel: +420 724 018 060
napište nám
info@superspotrebice.cz
Pracovní doba po - pá 8:00 - 16:30

NOVINKY

arr3Nový e-shop s nábytkemVážení zákazníci, s velkým potěšením bychom Vám chtěli oznámit, že dne 25. října 2018 se nám k...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 15 888 Kč
skladem
Naše cena 8 990 Kč
není skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Jaroslav Drahokoupil - Dodex, se sídlem v Nymburce, IČ 11259311, zapsaná u Živnostenský úřad Nymburk.. č.j.: 00535/00307/97 ,. ev. číslo: 320820-3483-01.. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura Madviso s.r.o. Karpatská 6, Bratislava Staré Mesto, 811 05, Slovakia
    • TOPTRANS EU, a.s., organizační složka Sídlo: U plynárny 1290/99, 101 36 Praha 10 - Michle Právní forma: akciová společnost Zapsaná v OR: vedená u rejstříkového soudu v Praze pod sp. zn. A 59349 IČO: 28202376
    • General Logistics Systems Czech Republic s.r.o., Průmyslová 5619/1, 586 01, Jihlava, Czech Republic
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů