AEG Mastery KDK911423M Vakuovací zásuvka

Kód: 947727282
Akce
Neohodnoceno
Značka: AEG
58 812 Kč –15 %
AEG Mastery KDK911423M Vakuovací zásuvka
58 812 Kč –15 % 49 990 Kč
Skladem (>5 ks)

Detailní informace

AUTORIZOVANÝ PRODEJCE
AUTORIZOVANÝ PRODEJCE
Oficiální distribuce
Doprava zdarma
DOPRAVA ZDARMA
U většiny produktů
OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY
OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY
Kvalita a spokojenost
ZALOŽENO V ROCE 1990
ZALOŽENO V ROCE 1990
Zkušenosti a poradenství

Detailní popis produktu

AEG Mastery KDK911423M

Vakuovací zásuvka

 

Odhalte nové dimenze chuti 
Naše vakuovací zásuvka vám umožní zatavit potraviny, abyste i doma mohli připravovat pokrmy jako profesionálové – pomocí vakuového vaření. Metoda SousVide v surovinách uchová skutečnou chuť, správnou míru vlhkosti i cenné živiny.  
Záruka perfektní kvality 
Připravte a zatavte suroviny pro váš pokrm tak, jak vám to nejlépe vyhovuje. Můžete si být jisti, že čerstvost a chuť zůstane uchována, a tak svým hostům vždy naservírujete tu největší pochoutku. 
 
Dostaňte z potravin maximum chuti 
Uchovejte v surovinách více vlhkosti a umocněte dochucení díky vaření ve vakuu. Pomůže vám vakuová zásuvka, s níž potraviny zatavíte, a tak v nich uchováte všechny chutě i živiny. 
Šetrné uchovávání pro luxusní suroviny 
Uchovejte čerstvost surovin až třikrát déle než při skladování v chladničce tím, že je profesionálně vakuově zatavíte. 
 
Méně času, více chuti 
Vytvořte autentický chuťový zážitek za zlomek doby tradičního marinování. Vložte potraviny a koření do vakuové zásuvky, zavřete víko a stiskněte tlačítko. Tato metoda je navržena tak, aby vytvořila ty nejlepší chutě.  

 

Vlastnosti produktu:

Vestavná vakuovací zásuvka

Design: HORIZON

Výška: 14 cm

Funkce: pouze zatavování, minimální vakuování, střední vakuování, maximální vakuování, marinování / louhování

Barva: nerez s povrchovou úpravou proti otiskům prstů

Rozměry: (vxšxh) 140x595x536 mm

 

 

130 LET INOVACÍ

Neúnavně pracujeme na tom, abychom vždy byli o krok napřed. V roce 2017 oslavujeme 130 let od doby, kdy jsme začali vnášet inovace do vašich domácností. Naše působení na trhu vždy spočívalo v propojování nejvyspělejších technologií s propracovaným designem v souladu s myšlenkami a filozofií Petera Behrense, který vždy usiloval o dokonalost z formálního i funkčního hlediska. V duchu inovací chceme i nadále pokračovat, abychom mohli i v budoucnu rozvíjet naše dědictví.

 

POHLED ZPĚT

Společnost AEG založil v roce 1883 Emil Rathenau jako Deutsche Edison-Gesellschaft für angewandte Elektricität. Sloučením s dceřinou společností Telefunken AG a následnou akvizicí společností Daimler AG a Electrolux jsme vytvořily současnou společnost AEG, která myslí na budoucnost. Inovace tedy stojí za vším, co v AEG děláme. Touha nacházet stále nová technologická řešení dala vzniknout našim nejznámějším vynálezům pro domácnost, od první elektrické chladničky po novou technologii tepelného čerpadla pro sušičky. Představuje inspiraci, která stojí za vývojem našich  udržitelných materiálů. Je to naše historie i naše budoucnost.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ohřevné zásuvky
Značka: AEG
Značka: AEG

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: