Electrolux E2SLT Solná deska s nerezovým držákem

Kód: 902979823
Neohodnoceno
Značka: Electrolux
2 639 Kč
Skladem (>5 ks)

Detailní informace

AUTORIZOVANÝ PRODEJCE
AUTORIZOVANÝ PRODEJCE
Oficiální distribuce
Doprava zdarma
DOPRAVA ZDARMA
U většiny produktů
OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY
OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY
Kvalita a spokojenost
ZALOŽENO V ROCE 1990
ZALOŽENO V ROCE 1990
Zkušenosti a poradenství

Detailní popis produktu

Electrolux E2SLT Solná deska s nerezovým držákem

 

Přirozený způsob přípravy a podávání lahodných pokrmů
Solná deska je vyrobena z růžové kamenné soli, jejíž ložiska se nachází vysoko v Himálaji, a vydrží vysoké i nízké teploty. Můžete ji používat na varné desce či grilu, v troubě nebo také jako chlazený servírovací tác. Solná deska vám přinese zážitek z dokonale lahodného jídla, ať už jde o jeho uchovávání, přípravu či podávání.
 
Vařte zdravě, ochucujte přirozeně
Solná deska od firmy Electrolux pochází z himálajských solných ložisek a zajišťuje zdravý a lahodný způsob ochucení vašich pokrmů. Růžová kamenná sůl překypuje množstvím minerálů a pokrmy jsou díky tomu během přípravy obohaceny o přírodní chuť, takže není nutné používat větší množství másla či oleje.
 
Flexibilita při přípravě vašeho jídla
Solná deska od firmy Electrolux je dodávána se stylovým ocelovým držákem, který zajišťuje rovnoměrnou distribuci tepla. Můžete tak připravovat pokrmy na kterékoliv varné desce nebo v troubě. Bez rámu lze pokrmy připravovat také na grilu.
 
Zábavná příprava jídla u stolu
S naší solnou deskou můžete připravovat jídlo u stolu. Přírodní minerály si uchovají vysokou teplotu i dlouho poté, co opustí troubu. Můžete tak smažit ingredience i zároveň podávat pokrm a vašim hostům tak připravíte jedinečný zážitek.
 
Uchová si teplotu, ať je horká nebo chladná
S naší solnou deskou uchováte vaše jídlo při správné teplotě. Povrch desky zůstává horký nebo naopak chladný, takže můžete podávat chlazené dezerty přímo z mrazničky nebo horké pokrmy rovnou z varné desky či trouby.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nádobí a příslušenství
Značka: Electrolux
Značka: Electrolux

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: